Tuesday, April 17, 2012

Rezeki Nak Kahwin

Alamak!!! Lagi 45 hari....macam tak cukup masa je nak buat preparation untuk majlis nanti. Pening-pening, diy byk lagi tak siap...kehkeh tu lar kan gatal, semua benda nak diy...amacam sekarang kan dah pening...tanggung lar ;p




Ok back to topic, Jumaat lepas dapat email dari fainie, dia bagtau gee menang contest yang dia buat ari tu...contest nie 'One Dream Veil Contest'
If fainie tak bagitau memang gee tak perasan sebab last week memang sibuk dengan urusan borang nikah.

Alhamdulillah sekali lagi...
Terima kasih banyak-banyak sebab bagi hadiah yang amat best...

4 comments:

  1. congrate gee ;)
    mesti cun nti :)

    ReplyDelete
  2. ciksusu & miszatie :
    thx ;D alhamdulillah....nnt dah siap gee update

    ReplyDelete
  3. miszaties : happy birthday utk kamu...hehe awal dah wish kan...

    ReplyDelete