Monday, May 28, 2012

VEIL Idaman



Salam semua ;D

Lagi 4 hari nak sampai hari bahagia untuk kami.. Alhamdulillah semua dah hampir siap. Kat kampung nenek, mak, nyang & orang kampung sibuk dgn persiapan...Semalam mak call cakap pelamin dah sampai kat rumah, insya-Allah esok malam pasang. hehe pengantinnye belum reti-reti nak balik...skg pun masih kat office...Gee & adik akan balik esok insya-Allah.

Diaorg pasang awal sebab ade a few wedding end of this week. So kena pasang awl2 takut tak sempat. Kemah pun esok rasenye pasang.

Ingat lagi tak contest yang gee join ari tu, ala contest yang dapat veil tu. Alhamdulillah veil tu dah sampai pagi tadi & gee amat sukakan veil tu...terima kasih banyak2 kak fainie.

Esok nak pegi ambik baju sanding pulak kat Rins Suzana. Baju sanding nie menang contest yang Pameran Pengantin buat kat Facebook. Gee dapat voucher RM1000 untuk sewaan mana-mana pakaian lelaki & perempuan beserta aksosari.

Alhamdulillah & Insya-Allah nanti gee akan update lagi...Banyak lagi post yang pending nie.


2 comments:

  1. murah betul rezeki pengantin ni..hati2 drive esok..jauh tu

    ReplyDelete
  2. Hey
    VEIL Idaman
    This is an extremely smartly written article. I will be grateful in case you continue this in future.

    ReplyDelete