Friday, March 2, 2012

One Dream Veil Contest

-Salam Semua-

Perhatian! Perhatian! Perhatian! Semua Bride 2 Be!!!!

A prize of an exclusive custom made veil as per your request.
 
Apakah tu? Hadiah? Sape yang nak kasi? Macam mane nak join & ape syarat-syaratnya?
 
Mari sini Gee nak bagi tau semua cara-cara nak join contest nie...
 
Caranye semudah 1, 2, 3, 4 & 5 ;p
 
2. Post gambar berserta 1 magic word (dlm bahasa kamus ayat ajaib)
tak payah nak post yang panjang2
3. Share dengan B2B 2012 yang lain pasal contest nie
4. Tinggalkan comment kat sini
5. Haa sape2 yang tak de blog jangan risau, boleh email je gambar berserta ayat ajaib tu ke fainie_riz@yahoo.com
 
Syarat-syaratnye pulak:
 
1. Bride & Groom yang kahwin tahun 2012 sahaja
2. Terbuka untuk seluruh rakyat MALAYSIA
3. Tarikh tutup pada 31 March 2012
4. Diadili pada kreativiti & keunikkan
5. Keputusan adalah muktamad.
 
 
 
 
Bismillahhirahmanirahim
 
 
Jom tengok veil yang menarik & membuatkan Gee terpegun sampai termimpi-mimpi
 
 
 
 
 
MAGNIFIQUE

 
Please nak veil macam nie..
 
 
 
 
 
pssstttt Cik May & Cik Nurul jom meriahkan contest nie
 

8 comments:

  1. thx dear for joining the contest (",)

    ReplyDelete
  2. thx buat contest yg superb ;D

    ReplyDelete
  3. oh my God, super duper cantik itu vielll!!!!!!

    ReplyDelete
  4. congrats menang,mmg cantik veil tu (:

    ReplyDelete
  5. ezzamalik : alhamdulillah...tq :D

    ReplyDelete
  6. cntik n congratzz tau menang..:)
    follow n link u yaaa

    ReplyDelete