Thursday, March 24, 2011

The Perfect Canvas

SALAM SEMUA....lama benor rasenye menyepi dari mempublishkan post2 baru. Tetibe kuar plk entry baru tajuk "The Perfect Canvas", ape tu???? nak tau ehhhh meh Gee terangkan...eceh macam ariffff jer kan...

Nie ialah contest sempena genap setahun penubuhan The Perfect Canvas. Dengan murah hati The Perfect Canvas nak hadiahkan FREE Canvas Printing kepada 3 pemenang yang bertuah!!!
Caranye nak join contest nie ialah dengan mempromote & perkenalkan The Perfect Canvas pada semua pembaca....klik kat sini untuk tahu lebih lanjut ye. Contest will be END on 1st May 2011...

First time tgk blog The Perfect Canvas nie terdetik kat hati WOW...hehe kenape wow ye sebab dah jumpe mane nak cari tempat kat mane nak print gambar untuk letak kat my pelamin nanti... Mula lar berangan nie...hikhikhik...

"Cantikkan"


Kat sini ade mcm2 servis yang diaorg provide ikut pilihan masing2 nak style macam mane antaranye:

1. White Border Canvas


2. Full Wrap Canvas

3. Split Canvas

4. Art Stand

5. Multiple Photos on One Canvas

Selain kat atas tu diaorg pon ade buat Car Sticker, Banner & Bunting....
If uols nak letak name atau ape2 text kat atas canvas tu pon boleh and No Additional Charges ok...contohnye macam nie

Dah tau ape diaorag provide mesti nak tau mcam mane nak tempahkan? Mudah je caranye:

1. Pilih gambar yang nak dibuat
2. Pilih size


3. email pada theperfectcanvas@gmail.com

4. Bayar & dalam masa 1 minggu dah boleh dapat canvas. Kebiasaannye diaorg akan inform u melalui sms if dah ready... so jangan lupe sertakan no phone okey.

Cara penghantaranye pulak uols boleh pilih, ada 3 option:

1. Hantar terus sampai depan pintu rumah korang
tu untuk area Lembah Klang, Shah Alam & Cheras sahaja.
Just Add RM20

2. Courier Express
untuk yang tinggal luar kawasan di atas.
Harga tengok pada size frame biasenye dalam RM25 - RM35.

3. Self Pick-up
Pick-up point biasenye kat Cheras Leisure Mall
Harga duit minyak sendirik k.... ;D

psstttt: if uols nak email gambar yang nak di buat canvas tu please make sure that the resolution of the picture more that 2.0 MB. If less that 1.5MB still workable but subjected to a smaller canvas print size. Untuk tau lebih lanjut nnt korang boleh konfirmkan dengan diaorang ok...


Payment untuk 1 atau 2 frame need to pay full amount but more than that need to pay 50% deposit & balance shall be paid upon collection or delivery. However, this only applied to self pick-up and COD.

For courier services, full payment is required.

So amacam menarik kan services yang diaorang provide....Jom ramai2 book The Perfect Canvas untuk buat
kenangan indah abadi dengan menarik dan berkualiti.

The Perfect Canvas
C-5-10 Vista Hatamas,
Jalan Hatamas Utama,
Bukit Hatamas,
43200 Cheras,
Selangor, Malaysia

013-2897630
013-3997630
theperfectcanvas@gmail.com

6 comments:

  1. good luck 4u to KINA ;D
    1st try contest utk Gee

    ReplyDelete
  2. wah.....cantiknyer!! nak jugakkk...heeee~

    ReplyDelete
  3. cantikkan..
    k.gee pun nak order jugak..
    jom ramai2 kiter gune khidmat The Perfect Canvas

    ReplyDelete